Brand: Inny
TKG-976

Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb

53.00 lei

+
Statie Meteo Exterior Interior cu Afisaj LCD, Temperatura, Umiditate si Emoticoane, Culoare Alb
Statie Meteo Exterior Interior cu Afisaj LCD, Temperatura, Umiditate si Emoticoane, Culoare Alb

Stația meteo vă permite să măsurați temperatura și umiditatea aerului interior și să măsurați temperatura exterioară utilizând o sondă amplasată la capătul de 1,5 m al firului. Grafica indică temperatura și umiditatea aerului.

Termo-higrometrul funcționează perfect în locuințe, în birouri, în uzine industriale, în clădiri nou construite, etc. De neînlocuit în orice loc unde măsurarea exactă a umidității este importantă.

Caracteristici:
-Ecran mare, lizibil
-Măsurarea temperaturii și a umidității în interior și exterior.
-Valori maxime și minime ale temperaturii și umidității în timpul zilei.
-Afișare temperatura în grade Celsius sau Fahrenheit.
-Semnalizarea grafică a temperaturii și umidității confortabile:
A A A A A A A A A * fața zâmbitoare - când temperatura este intre 18 A° C ~ 25 A° C

A A A A A A A A A A A (64 A° F ~ 77 A° F) și umiditate 40% RH ~ 65% RH,

A A A A A A A A A * fata tristă - când temperatura și umiditatea sunt diferite.

Setul include:
-stație meteorologică
-cablu
-ambalaj original

Specificație:
-Interval de măsurare a temperaturii:
* În interior: -10 A° C ~ + 50 A° C (+ 14 A° F ~ + 122 A° F)

* În exterior: -50 A° C ~ 90 A° C (-58 A° F ~ + 194 A° F)

-Intervalul de măsurare a umidității în interior: 20% ~ 99% RH
-Precizia de măsurare +/- 1% pentru umiditate
-Alimentare: acumulator AG13 (inclus)
-Dimensiuni: lățime 80mm, înălțime 70mm, grosime 18mm.

Producator:InnyCod:TKG6-976

Poti comanda online produsul Statie Meteo Exterior Interior cu Afisaj LCD, Temperatura, Umiditate si Emoticoane, Culoare Alb la pretul de 53lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 53.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 53.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 53.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-976 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-976 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Statie meteo exterior interior cu afisaj lcd, temperatura, umiditate si emoticoane, culoare alb

Comanda cu incredere