Brand: Palmonix
APT-AG246A

Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb

39.00 lei

+
Statie Meteo 5-in-1 Wireless cu Afisaj LCD, Ceas cu Alarma, Temperatura, Umiditate, Data, Culoare Alb
Statie Meteo 5-in-1 Wireless cu Afisaj LCD, Ceas cu Alarma, Temperatura, Umiditate, Data, Culoare Alb

Stație meteo internă, cu senzor wireless, extrem de utilă în fiecare casă. Echipat cu un afișaj LCD mare și lizibil, care indică cele mai importante măsurători meteorologice, cum ar fi temperatura și umiditatea aerului. În plus, statia este echipata cu funcția de ceas cu alarmă și calendar, datorită acestui va înlocui cu succes ceasul standard!

Caracteristici
-Stație meteo modernă și atractivă, cu un ecran LCD mare si lizibil.
-Funcțiile de bază ale dispozitivului: măsurarea temperaturii și a umidității interne, măsurarea temperaturii externe (cu ajutorul unui detector fără fir care comunică cu baza folosind unde radio până la 30 m), ceas cu alarma si calendar.
-Orificiul special din spatele dispozitivului vă permite să fixați statia pe perete.
-Suportul fold-out vă permite să plasați statia pe o masă sau un birou.

Specificații:
-Material: plastic (ABS).
-Alimentare: 1x baterie AAA 1.5V.
-Măsurarea temperaturii în două unități (A° C sau A° F)
-Măsurarea temperaturii aerului: de la -10 A° C la + 50 A° C.
-Măsurarea umidității de aer: de la 10% la 99% RH.
-Memorarea măsurătorilor minime și maxime.
-Calendar (afișează ziua și luna).
-2 moduri de afișare timp (12h / 24h).
-Ceas cu alarmă încorporat.
-Dimensiuni stație: 108 x 100 x 22 mm.
-Greutate: 100 g.
-Culoare: alb.

Producator:PalmonixCod:APT16-AG246A

Poti comanda online produsul Statie Meteo 5-in-1 Wireless cu Afisaj LCD, Ceas cu Alarma, Temperatura, Umiditate, Data, Culoare Alb la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG246A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG246A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Statie meteo 5-in-1 wireless cu afisaj lcd, ceas cu alarma, temperatura, umiditate, data, culoare alb

Comanda cu incredere