Brand: Inny
TKG-1001

Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade

104.00 lei

+
Statie de Lipit, Putere 60W, Temperaturi intre 200-480 grade
Statie de Lipit, Putere 60W, Temperaturi intre 200-480 grade

Statie de lipit cu temperaturi reglabile între 200 A° C până la 480 A° C. Designul său este simplu, datorită faptului că este fiabil și timpul de lucru este extins. Incalzitoarele ceramice de înaltă calitate și vârfurile au o durată de viață mai mare. Stația este caracterizată printr-un timp scurt de încălzire și o putere mare. Datorită disponibilității diferitelor tipuri de capete, acesta devine un dispozitiv foarte funcțional și necesar. Stația este una dintre cele mai populare și cu una dintre cele mai lungi durate de viata de pe piață.

Setul include:
-Stație de lipit.
-Cablu de alimentare.
-Capat de lipit.
-Suport.
-Burete de curățare.

Specificații:
-Putere maxima: 60W.
-Reglare temperatura: 200 A° C - 480 A° C.
-Sistem: ESD sigur.
-Tensiune de ieșire 24V AC.
-Element de incalzire: Ceramica.
-Potențial de împământare pe vârf : a‰¤ 2mV (tip 0.6mV).
-Rezistența la împământare pe vârf: a‰¤ 2 I©.

Producator:InnyCod:TKG7-1001

Poti comanda online produsul Statie de Lipit, Putere 60W, Temperaturi intre 200-480 grade la pretul de 104lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 104.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 104.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 104.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1001 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1001 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Statie de lipit, putere 60w, temperaturi intre 200-480 grade

Comanda cu incredere