Brand: Palmonix
MXY-6441

Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm

273.00 lei

+
Stand Suport pentru Sport, Recuperare, Exercitii Fizice, Fitness, Gimnastica cu Inaltime Ajustabila 96-102cm
Stand Suport pentru Sport, Recuperare, Exercitii Fizice, Fitness, Gimnastica cu Inaltime Ajustabila 96-102cm

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 85x125x102cm
-ajustare înălțime: 96,5-102cm.
-încărcare maximă: 275 kg.
-greutate set: 16.75kg.
-greutate cu ambalaj: 17.40kg.

Menținerea poziției corecte, menținerea unei sănătății și a siluetei atractive sunt principiile de bază care afectează zilnic bunăstarea și calitatea vieții. Activitatea fizică va contribui la atingerea acestor obiective și merită utilizarea unui astfel de instrument de formare suplimentar pentru a funcționa corespunzător.

Standul este un dispozitiv care vă permite să efectuați o gamă largă de exerciții generale de rezistență și reabilitare. Calitatea și siguranța dispozitivului sunt garantate prin respectarea standardului PN-EN ISO 3834-1, care se referă la siguranța realizării de suduri de conectare a elementelelor individuale.

Construcția solidă și stabilă se bazează pe picioare largi și aplatizate la bază, care sunt protejate suplimentar cu capace de plastic pe margini. Acest lucru minimizează riscul deplasării întregului set, chiar și atunci când efectuați exerciții dinamice. Acest lucru nu numai că protejează întreaga structură împotriva fluctuațiilor, înclinării și vibrațiilor, dar protejează și solul. Standul poate fi ajustat în funcție de caracteristicile fizice ale utilizatorului și, de asemenea, pentru a se potrivii precis cu tipul de antrenament individual. Fără unelte, puteți seta distanța dintre brate și pentru a ajusta înălțimea nivelului superior și inferior al brațului, precum și a mânerelor pentru exerciții musculare triceps, utilizați chei.

Suprafața acoperită cu pulbere este netedă și oferă o prindere sigură. Siguranța este, de asemenea, oferită de lipsa muchiilor ascuțite și de protejarea șuruburilor de fixare cu capace speciale în formă semi-rotunda din plastic. Aparatul de exerciții poate fi folosit nu numai într-o sală de gimnastică privată. Datorită calității manoperei și a nivelului înalt de securitate, este destinat și utilizării în spații comerciale, cum ar fi sali de fitness, hoteluri, centre de reabilitare, precum și centre sportive sau de recreere. Setul include un set de șuruburi și capace, care vă permit să asamblați dispozitivul în câteva minute și să-l utilizați imediat pentru exercitii.

Producator:PalmonixCod:MXY14-6441

Poti comanda online produsul Stand Suport pentru Sport, Recuperare, Exercitii Fizice, Fitness, Gimnastica cu Inaltime Ajustabila 96-102cm la pretul de 273lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 273.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 273.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 273.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6441 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6441 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Stand suport pentru sport, recuperare, exercitii fizice, fitness, gimnastica cu inaltime ajustabila 96-102cm

Comanda cu incredere