Brand: IsoTrade
MXY-1214

Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete

50.00 lei

+
Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete
Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete

Caracteristici:
-afișaj LCD color.
-ora poate fi afișată cu un proiector cu laser pe perete.
-buton de focalizare.
-ceas cu alarmă cu funcție de amânare.

SPECIFICAȚII:
-alimentarea cu energie: două baterii AAA (nu sunt incluse) sau o sursă de alimentare de 4,5 V (nu sunt incluse).
-dimensiuni (lățime / înălțime): 15x11cm.
-greutate 238g.

Stație meteorologică modernă, multifuncțională, cu un ecran colorat LCD. Perfect pentru orice casă, apartament, birou. Datorită standului, o puteți plasa oriunde, pe un birou, masă, frigider, raft, etc. Ea necesită puțin spațiu și se potrivește perfect în interiorul camerelor prin aspectul său subtil.

Are opțiunea de a seta ora în modul 12 / 24h și data: luna și ziua săptămânii. Ora poate fi verificată atât pe ecran, cât și afișată cu un proiector cu laser pe perete.

Proiectorul poate fi înclinat în funcție de nevoile dvs. Are un buton de focalizare astfel încât stația să poată fi amplasată la distanțe mai mici sau mai mari fata de peretele pe care va fi proiectată.

Funcții, măsurători ale stației meteorologice:
-temperatura în A° C sau A° F
-umiditatea interioară
-condiții meteorologice
-ceas cu funcție de proiecție de oră pe perete 24/12
-ceas deșteptător
-data și ziua săptămânii
-zâmbet - semnalează condiții confortabile în cameră.
-chipul trist - temperatura sau umiditatea nu este optimă.
-2 moduri de funcționare: economie energie (implicit) și activă (afișază timp de aproximativ 3 secunde după pornirea butonului).

Notă: stația trebuie folosită cu baterii alcaline, altele nu funcționează (nu luminează afișajul).

Producator:IsoTradeCod:MXY14-1214

Poti comanda online produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete la pretul de 50lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 50.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 50.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 50.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1214 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1214 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar si proiector al orei pe perete

Comanda cu incredere