Brand: APT
APT-AK237 

Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei

65.00 lei

Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei
Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei

Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate cu o carcasă lucioasă frumoasa.
Stație meteo cu ceas încorporat - un produs fantastic care ar trebui să fie pe orice birou, raft sau masă.
Stația arată temperatura actuală, umiditatea și timpul pe un ecran mare LCD. În plus, ora poate fi proiectata, de exemplu pe perete / tavan.
Vremea este afisata folosind cele 4 pictograme: soare, parțial noros, noros, ploios.
Pentru a economisi energie, lumina de fundal sta aprinsa timp de câteva secunde după apăsarea butonului.
Stativ construit solid.
Idee buna pentru un cadou.

Specificații:

Ecran color LCD
Ora 12/24
data și ziua săptămânii
ceas cu alarmă cu funcție de amânare
ore proiector
proiector ajustabil (claritate și unghi de maxim 45 A° în fiecare direcție)
masurarea temperaturii interiore in C A° F
măsurarea umidității interioare
afișare meteo a vremii prezise
dispozitivul nu are senzori externi
Dimensiuni: 15 cm x 11 cm
Sursa de alimentare: 3 x 1,5 V AAA

Producator:APTCod:APT5-AK237A 

Poti comanda online produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK237  nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK237  atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Stație meteo cu ceas digital, alarmă, calendar și proiector al orei

Comanda cu incredere