Brand: Blow
BLW-96-864

Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos

22.00 lei

+
Splitter Distribuitor Bricheta Auto 12/24V cu 2 Prize Auto, Indicator Luminos
Splitter Distribuitor Bricheta Auto 12/24V cu 2 Prize Auto, Indicator Luminos

Splitter pentru instalatii auto 12V si 24V. Conectorul se potrivește în prizele standard ale brichetelor cu un diametru de 21 mm. Splitter-ul are o protecție la scurtcircuit sub forma unei siguranțe de sticlă WTA înlocuitoare și a unei lumini de fundal albastru.

Caracteristicile produsului:

- posibilitatea conectării mai multor dispozitive în același timp
- compatibil cu instalațiile auto 12V și 24V
- dimensiuni compacte și design modern

Parametrii tehnici:

- tensiune: 12V / 24V
- curent maxim de ieșire: până la 10A (total)
- protecție: tub din sticlă de siguranță WTA Ø6 x 30 mm
- diametrul ștecherului: Ø20 mm
- Diametrul soclului: Ø21 mm
- dimensiuni: înălțime x lățime x adâncime: 100x60x32 mm

Producator:BlowCod:BLW7-96-864

Poti comanda online produsul Splitter Distribuitor Bricheta Auto 12/24V cu 2 Prize Auto, Indicator Luminos la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-96-864 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-96-864 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Splitter distribuitor bricheta auto 12/24v cu 2 prize auto, indicator luminos

Comanda cu incredere