Brand: Palmonix
CMK-CHEM4244

Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l

43.00 lei

Solutie Anti Alge pentru Apa din Piscina, PH Neutru, Fara Clor, Capacitate 1L
Solutie Anti Alge pentru Apa din Piscina, PH Neutru, Fara Clor, Capacitate 1L

Agentul previne creșterea algelor în piscine, fără spumă, cu efect de transparență.

Nu conține clor.

Are un conținut ridicat de substanță biologic activă,

Are pH neutru,

Datorită lipsei de clor și metale grele, se potriveste cu toate tipurile de piscine.

Testat dermatologic, fiind complet sigur pentru piele.

Producator:PalmonixCod:CMK-CHEM4244

Poti comanda online produsul Solutie Anti Alge pentru Apa din Piscina, PH Neutru, Fara Clor, Capacitate 1L la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul CMK-CHEM4244 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CMK-CHEM4244 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Solutie anti alge pentru apa din piscina, ph neutru, fara clor, capacitate 1l

Comanda cu incredere