Brand: Malatec
MXY-2370

Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m

487.00 lei

+
Solar Sera pentru Gradina cu Ferestre Laterale, Folie Transparenta si Cadru Metalic, Dimensiuni 4,5x2x2m
Solar Sera pentru Gradina cu Ferestre Laterale, Folie Transparenta si Cadru Metalic, Dimensiuni 4,5x2x2m

Dimensiuni: 4.5 x 2 x 2 m

Caracteristici:
* Ideal pentru cultivarea legumelor, ierburilor și florilor.
* Cadru din oțel zincat și panza durabilă.
* Protecție împotriva ploii, a vântului și a luminii solare.
* Conține una sau două uși de intrare care pot fi laminate
* Aerisire bună prin ferestrele laterale.
* Montare și demontare simplă și rapidă, ușor de curățat.
* Culoare verde.

Producator:MalatecCod:MXY22-2370

Poti comanda online produsul Solar Sera pentru Gradina cu Ferestre Laterale, Folie Transparenta si Cadru Metalic, Dimensiuni 4,5x2x2m la pretul de 487lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 487.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 487.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 487.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2370 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2370 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Solar sera pentru gradina cu ferestre laterale, folie transparenta si cadru metalic, dimensiuni 4,5x2x2m

Comanda cu incredere