Brand: MalTec
MLS-GAS-5000WT

Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou

375.00 lei

+
Soba MalTec pe Gaz GPL Butelie, Putere 4200W, 3 Trepte de Incalzire, Incalzitor Ceramic, Portabila pe Roti, Aprindere Automata + Regulator si Furtun CADOU

Soba MalTec pe Gaz GPL Butelie, Putere 4200W, 3 Trepte de Incalzire, Incalzitor Ceramic, Portabila pe Roti, Aprindere Automata + Regulator si Furtun CADOU

Soba pe gaz este una dintre cele mai eficiente modalitati de a incalzi o camera. Poate incalzi continuu pana la 100 de ore de functionare continua, fiind foarte economica.

Cu 3 trepte de temperatura, poate incalzi incaperi cu pana la 50mA². Soba asigura functionalitatea in siguranta a acesteia, printr-o serie de caracteristici de siguranta.

Caracteristicile cheie ale acestui produs sunt:

- Performanta ridicata

- Convenabil in transport

- Protectie impotriva supraincalzirii

- 3 placi de incalzire ceramiceSpecificatii:

Numarul de setari de alimentare: 3 ( 1500 - 2800 - 4200 W)

Protectia impotriva supraincalzirii

Senzori protectia impotriva scurgerilor de gaz si CO2

Senzori protectie impotriva inclinarii/rasturnarii

Aprindere automata tip PIEZO - sistem modern care genereaza scanteie fara a fi nevoie de baterii suplimentare

Suprafata incalzirii: pana la 50mA²

Respectarea directivei: 2009/142 / CE și standardul EN 449: 2002 + A1: 2007

Consumul de gaz: 110/200/305 g / h

Lungimea furtunului: 100cm

Potrivite cilindri: 5-11 kg propan-butan

Presiunea nominala: 37mbar

Categorie: I3B (37)

Greutate neta: 7,4 kg

culoare: negru

Dimensiunile dispozitivului: 42x24x73cm


Kitul include:

- Soba pe gaz

- Manual de utilizare

- Set de suruburi pentru fixarea clemei buteliei

- Furtun cu regulator inclus

Nota: Butelia nu este inclusa.

Cu reglarea in 3 trepte, se poate regla nivelul de incalzire prin simpla rotire a regulatorului.

Otelul acoperit cu pulbere asigura rezistenta la rugina a dispozitivului, precum si a temperaturilor ridicate in apropierea placilor ceramice. Negru este culoarea potrivita pentru majoritatea interioarelor.

Manerul convenabil faciliteaza miscarea dispozitivului chiar si atunci cand este in functiune. In plus, rotile montate ajuta la deplasarea acestuia fara nici un efort.

Grila de protectie previne incinerarea accidentala a obiectelor si protejeaza impotriva arsurilor.

Incalzitorul cu gaz utilizeaza un arzator ceramic in 3 trepte pentru generarea de caldura, acesta poate fi reglat in functie de suprafata de incalzire pentru a maximiza caldura.

Declansatorul piezoelectric este un sistem modern care genereaza scanteie pentru aprindere fara utilizarea unor baterii suplimentare.


3 trepte de reglare a puterii: 1500 - 2800 - 4200W

Incalzitorul de gaz are putere de incalzire reglabila. Acesta poate fi setat pe 3 niveluri, in functie de nevoi si de dimensiunea camerei.

- treapta 1: 15m3

- treapta 2: 28m3

- treapta 3: 50m3


Detector de scurgeri de gaze

Senzor de acumulare de CO2 (termocuplu)

Senzor de inclinare.

Soba pe gaz dispune de toate certificatele si standardele de performanta necesare pentru a se asigura ca nu apar pericole in timpul utilizarii.

Respectarea directivei: 2009/142 / CE și standardul EN 449: 2002 + A1: 2007

Furtunul cu regulator este inclus! Cumparand acest produs, nu este nevoie de nimic altceva decat sa conectati o butelie la soba si este gata de folosire.

Suportul pentru fixarea buteliei, protejeaza de rasturnarea sau deconectarea acesteia de la soba. In timpul folosirii acest suport este prins de carcasa in partile laterale cu doua suruburi.

Partea de jos pe care se aseaza butelia se poate plia usurand depozitarea acesteia in afara sezonului rece.

Carcasa din otel robusta si usoara nu se clatina, mentinand in mod constant intreaga unitate in pozitie verticala.
Exemple de aplicatii:

http://zdjecia.malis.pl/allegrode/gas-5000wt/przyk1.jpg

Ateliere si spatii de lucru. Soba este ideala pentru incaperi care necesita incalzire numai 8-10 ore pe zi.http://zdjecia.malis.pl/allegrode/gas-5000wt/przyk2.jpg

In timpul renovarilor, cand trebuie sa se usuce vopseaua de pe pereti in timpul iernii.http://zdjecia.malis.pl/allegrode/gas-5000wt/przyk3.jpg

In cabane, peisajul de afara arata cel mai frumos in timpul iernii. Cu acest dispozitiv nu veti mai suferi de frig in timpul sarbatorilor.http://zdjecia.malis.pl/allegrode/gas-5000wt/przyk4.jpg

In garaj, cand trebuie sa faceti reparatii la masina sau curatenie.

.Poti comanda online produsul Soba MalTec pe Gaz GPL Butelie, Putere 4200W, 3 Trepte de Incalzire, Incalzitor Ceramic, Portabila pe Roti, Aprindere Automata + Regulator si Furtun CADOU la pretul de 375lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 375.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 375.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 375.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-GAS-5000WT nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-GAS-5000WT atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Soba maltec pe gaz gpl butelie, putere 4200w, 3 trepte de incalzire, incalzitor ceramic, portabila pe roti, aprindere automata + regulator si furtun cadou

Comanda cu incredere