Brand: As Seen On TV
OFA-SLIMMING BELT

Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil

51.00 lei

Slimming Belt - Centura de Slabit Reglabila din Neopren Moale si Confortabil
Caracteristici:Ajuta la aplatizarea si formare abdomenuluiEste fabricata din neopren moale durabilOfera un suport excelent spateluiAre inchidere cu fermoar pentru o potrivire personalizata in functie de talieAjuta la eliminarea excesului de apa in timpul exercitiilor.Dimensiune: 115 x 26 cm

Dispune de 5 fermoare cu ajutorul carora se regleaza
(ajusteaza) centura pentru diferite masuri, respectiv:


XS: 56 cm - 65 cmS: 64 cm - 72 cmM: 70 cm - 78 cmL: 76 cm - 85 cmXL: 82 cm - 91 cm.
Producator:As Seen On TVCod:OFA-Slimming Belt


Poti comanda online produsul Slimming Belt - Centura de Slabit Reglabila din Neopren Moale si Confortabil la pretul de 51lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 51.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 51.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 51.00 lei cat costa produsul cu codul OFA-SLIMMING BELT nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul OFA-SLIMMING BELT atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Slimming belt - centura de slabit reglabila din neopren moale si confortabil

Comanda cu incredere