Brand: Palmonix
TKG-1102

Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd

150.00 lei

+
Sistem Boxa Bluetooth Portabila BoomBox 10W RMS, Radio FM, microSD, AUX, USB, Iluminata LED, Afisaj LCD
Sistem Boxa Bluetooth Portabila BoomBox 10W RMS, Radio FM, microSD, AUX, USB, Iluminata LED, Afisaj LCD

Boxa va permite sa ascultati muzica de la telefonul, tableta sau calculatorul dumnavoastra transmisa wireless. Acum, puteti lua boxa oriunde in casa fara sa va mai impiedicati de cabluri.
Citește fisiere muzicale de pe carduri de memorie microSD și alte medii de stocare (de exemplu, o unitate flash.). Datorită bateriei incorporate este un sistem de boxe portabil ideal atat pentru utilizarea acasa sau la birou cat si afara in aer liber, in drumetiile dumneavoastra.

Boxa vine cu un microfon, karaoke care va permite sa creati momente de neuitat alaturi de prietenii dumneavoastra. In plus, este montat o lumină de fundal cu LED-uri la schimbarea muzicii.

Setul include:;
- microfon;
- cablu de incarcare;
- boxa.

Specificații:

intrare microfon
Bluetooth
Intrare USB / micro SD
Radio FM
AUX
mâner pliabil
Carcasa din lemn (placaj)
acumulator încorporat
afișaj LCD
Dimensiune difuzor 4 a€ža€œ
Putere difuzor 10W

Atentie!
Boxa este disponibila in mai multe culori, culoarea va fi trimisa aleatoriu, in functie de stoc.

Producator:PalmonixCod:TKG8-1102

Poti comanda online produsul Sistem Boxa Bluetooth Portabila BoomBox 10W RMS, Radio FM, microSD, AUX, USB, Iluminata LED, Afisaj LCD la pretul de 150lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 150.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 150.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 150.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1102 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1102 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sistem boxa bluetooth portabila boombox 10w rms, radio fm, microsd, aux, usb, iluminata led, afisaj lcd

Comanda cu incredere