Brand: Camry
ADL-CR 1143B

Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru

257.00 lei

+
Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 60W, Negru
Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 60W, Negru

Sistemul de sunet multimedia performant de la Camry este compus dintr-un turn elegant cu 3 difuzoare stereo ce ofera o putere maxima de 60W. Este ideal pentru interioarele moderne, putand fi folosit atat singur, cat si in combinatie cu alte boxe pentru a forma un sistem de sunet stereo mai mare.

Compatibil cu multe dispozitive media

Acest sistem de sunet este special proiectat pentru cei care iubesc posibilitatile nelimitate ale tehnologiei moderne. Sistemul Camry dispune de un stand special pentru smartphone, fiind compatibil cu majoritatea marcilor de pe piata, inclusiv iPhone. De asemenea, acesta poate reda muzica din telefon, de pe card SD de memorie sau stick USB portabil.
Dispune de conector AUX, port USB si tehnologie Bluetooth care va permite sa conectati o gama larga de dispozitive media de pe care sa redati muzica: laptop, PC, telefon, ceas smartwatch, stick USB, card de memorie, etc. Conectati-va la sistem si bucurati-va de muzica!

Utilizare optima a spatiului

Datorita formei speciale tip turn subtire, acest sistem asigura o distribuire uniforma a sunetelui in camera. Acesta ocupa foarte putin spatiu, putand fi plasat in multe locuri din incapere, unde se potriveste cel mai bine pentru dumneavoastra, inclusiv in mijlocul camerei, avand si un design foarte elegant si modern. Sistemul poate fi controlat si operat foarte simplu, atat cu ajutorul butoanelor de pe partea superioara, cat si prin intermediul telecomenzii incluse in pachet. Afisajul LED ofera un plus de eleganta acestui sistem audio cu bluetooth.

Turn HiFi Camry CR 1143b Negru

Sistemul HiFi CR 1143b este un sistem stereo modern cu trei difuzoare de 15, 15 și 30 W RMS.
Muzica poate fi citita de pe carduri SD, unități flash conectate prin mufa USB, precum și de la alte dispozitive cu ajutorul intrării AUX.
Acesta este motivul pentru care este utilizat în cea mai mare parte ca un dispozitiv autonom, dar unii utilizatori îl pot folosi ca parte a unui sistem audio mai complex.
Constructia de tip stalp al sistemului vă permite să economisiți spațiu pe podea sau pe raft, păstrând în același timp o distribuție perfectă a sunetului.
Aspectul atractiv al dispozitivului corespunde deosebit de bine interiorului modern.

Intrare si mufa SD / USB
Bluetooth
Stereo
Putere: 60W
Putere RMS: 2x15 + 30W
Radio FM
AUX-in
Telecomandă
Egalizator
Afișaj LED

Greutate netă 1 buc.: 6 kg
Dimensiunile cutiei :21 x 20,5 x 105,3 cm
Bucăți în cutie: 1

Producator:CamryCod:ADL3-CR 1143b

Poti comanda online produsul Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 60W, Negru la pretul de 257lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 257.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 257.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 257.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1143B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1143B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sistem audio stereo boxa bluetooth turn cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 60w, negru

Comanda cu incredere