Brand: Camry
ADL-CR 1163

Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru

307.00 lei

+
Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Camry cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Negru
Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Camry cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Negru

Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Camry cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Negru

Turnul Bluetooth CR1163 este un echipament stereo modern cu difuzoare RMS de 20W. Oferă posibilitatea de a reda muzică de pe o cartelă SD, memorie flash conectată prin portul USB și de la alte dispozitive datorită intrării AUX. Din acest motiv, cel mai adesea apare ca un dispozitiv independent, în timp ce cei mai exigenți utilizatori pot trata turnul ca parte a unui sistem de sunet mai mare. Datorită construcției coloanei, CR1163 ocupă puțin spațiu pe podea sau pe raft, asigurând în același timp o distribuție adecvată a sunetului în întreaga cameră. În plus, echipamentul are un aspect atractiv, care este deosebit de potrivit pentru interioarele moderne.

Caracteristici:

- conectivitate USB / card SD
- stand pentru telefon, smartphone
- tehnologie bluetooth
- sistem stereo
-Radio FM
- putere maxima 40W, RMS 30W
- conector AUX
- telecomanda
- afisaj LED
-Culoare Negru.

Producator:CamryCod:ADL7-CR 1163

Poti comanda online produsul Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Camry cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Negru la pretul de 307lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 307.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 307.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 307.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1163 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1163 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sistem audio stereo boxa bluetooth turn camry cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, negru

Comanda cu incredere