Brand: Adler
ADL-AD 1162S

Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu

252.00 lei

+
Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Adler cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Argintiu

Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Adler cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, ArgintiuSistemul de sunet multimedia performant de la Adler este compus dintr-un turn elegant cu 4 difuzoare stereo ce ofera o putere maxima de 40W si RMS de 30W. Este ideal pentru interioarele moderne, putand fi folosit atat singur, cat si in combinatie cu alte boxe pentru a forma un sistem de sunet stereo mai mare.Compatibil cu multe dispozitive mediaAcest sistem de sunet este special proiectat pentru cei care iubesc posibilitatile nelimitate ale tehnologiei moderne. Sistemul Adler dispune de un stand special pentru smartphone, fiind compatibil cu majoritatea marcilor de pe piata, inclusiv iPhone. De asemenea, acesta poate reda muzica din telefon, de pe card SD de memorie sau stick USB portabil.


Dispune de conector AUX, port USB si tehnologie Bluetooth care va permite sa conectati o gama larga de dispozitive media de pe care sa redati muzica: laptop, PC, telefon, ceas smartwatch, stick USB, card de memorie, etc.
Conectati-va la sistem si bucurati-va de muzica!Utilizare optima a spatiuluiDatorita formei speciale tip turn subtire, acest sistem asigura o distribuire uniforma a sunetelui in camera. Acesta ocupa foarte putin spatiu, putand fi plasat in multe locuri din incapere, unde se potriveste cel mai bine pentru dumneavoastra, inclusiv in mijlocul camerei, avand si un design foarte elegant si modern. Sistemul poate fi controlat si operat foarte simplu, atat cu ajutorul butoanelor de pe partea superioara, cat si prin intermediul telecomenzii incluse in pachet. Afisajul LED ofera un plus de eleganta acestui sistem audio cu bluetooth.Caracteristici:- conectivitate USB / card SD


- stand pentru telefon, smartphone
- tehnologie bluetooth


- sistem stereo


- putere maxima 40W, RMS 30W


- conector AUX


- telecomanda


- afisaj LED

Culoare Argintiu.Producator:AdlerCod:ADL-AD 1162s

Poti comanda online produsul Sistem Audio Stereo Boxa Bluetooth Turn Adler cu Telecomanda, USB, SD, AUX, LED, Putere 40W, Argintiu la pretul de 252lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 252.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 252.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 252.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 1162S nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 1162S atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sistem audio stereo boxa bluetooth turn adler cu telecomanda, usb, sd, aux, led, putere 40w, argintiu

Comanda cu incredere