Brand: Palmonix
APT-ZS35C

Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru

65.00 lei

Sistem Audio 2.1, Putere 11W, 2 Boxe Stereo, Subwoofer, Alimentare USB pentru Laptop sau PC, Negru
Sistem Audio 2.1, Putere 11W, 2 Boxe Stereo, Subwoofer, Alimentare USB pentru Laptop sau PC, Negru

Sistem 2.1, doua boxe cu o putere nominala 2x5W + subwoofer 3W. Datorită utilizării tehnologiei USB și alimentării cu tensiune de 5V, acestea sunt portabile și complet independente de sursele de alimentare!

Caracteristici:

- Difuzoarele sunt conectate la un computer sau la un laptop utilizând o mufă mini jack de 3,5 mm.
- Dispozitivul este alimentat de un port USB standard de 5V, deci nu sunt necesare baterii suplimentare!
- Acestea pot fi, de asemenea, utilizate cu dispozitive mobile, de exemplu, telefoane, tablete sau playere MP3.
- Ele oferă o putere mare de ieșire (5W + 2x 3W),
- Comandă confortabilă a volumului și a tonurilor reduse (BASS) cu ajutorul butoanelor din față.
- O carcasă elegantă și modernă, rezistentă la zgâriere, din plastic rezistent.

Specificații:

- Material: plastic
- Putere difuzor: 2x 3W (6W)
- Puterea subwooferului: 5W
- Putere totală: 11W
- Răspunsul de frecvență: 20Hz - 18Khz
- Impedanță: 4 ohmi
- Raportul semnal / zgomot (S / N): 80 dB
- Alimentare: port USB de 5V (cablu încorporat)
- Ajustarea nivelului volumului
- Reglarea basului
- Dimensiunile difuzorului: 7,3 cm x 6,5 cm x 5,5 cm
- Dimensiunile subwoofer-ului: 10 cm x 13,3 cm x 12,8 cm
- Culoare: negru

În set:

Difuzoarele stereo 2.1 (cu subwoofer) cu o putere totală de 11W

Producator:PalmonixCod:APT17-ZS35C

Poti comanda online produsul Sistem Audio 2.1, Putere 11W, 2 Boxe Stereo, Subwoofer, Alimentare USB pentru Laptop sau PC, Negru la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZS35C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZS35C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Sistem audio 2.1, putere 11w, 2 boxe stereo, subwoofer, alimentare usb pentru laptop sau pc, negru

Comanda cu incredere