Brand: IsoTrade
MXY-3860

Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori

129.00 lei

+
Set Vopsea Pulbere Temporara pentru Par, 12 Bucati, Diferite Culori

Set Vopsea Pulbere Temporara pentru Par, 12 Bucati, Diferite CuloriSet vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati diferite culori

-12 bucati colorata în set.
-schimbarea rapidă a culorii părului fără vizită la coafor.
-posibilitatea schimbării continue a culorii - efectul persistă pana la prima spălare a părului.SPECIFICAȚII:-numărul bucati din set: 12
-durabilitate: până la prima spalare
-greutatea setului: 155gProdusul vă permite să schimbați ușor și rapid culoarea firelor de păr. Aplicația durează doar câteva minute și durează până la prima spalare . Setul este proiectat pentru toate tipurile de păr - indiferent de culoarea și tipul acestora.Culorile pot fi amestecate, datorită cărora puteti creea o combinatie multicolora a părului. Spre deosebire de alte metode de colorare, creioanele nu conțin ingrediente care pot afecta negativ parul.CUM SE UTILIZEAZĂ:
1. Se recomandă purtarea mănușilor de protecție și protejarea îmbrăcămintei cu un prosop / folie.2. Separati și umeziti usor zona de păr care trebuie colorată.3. Colorati păr umed cu creta în direcția de la rădăcină la vârf (de sus în jos). Pentru a obține o culoare mai intensă, umeziți ușor creionul și repetați întregul proces până când obțineți efectul dorit.Pentru a consolida efectul, atunci când părul se usucă, trebuie să indreptati părul de câteva ori cu o placă pentru îndreptat. După răcire, pulverizați părul fixativ.Producator:IsoTradeCod:MXY6-2313

Poti comanda online produsul Set Vopsea Pulbere Temporara pentru Par, 12 Bucati, Diferite Culori la pretul de 129lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 129.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 129.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 129.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3860 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3860 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set vopsea pulbere temporara pentru par, 12 bucati, diferite culori

Comanda cu incredere