Brand: Eldom
LDM-NU4-SET3

Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata

214.00 lei

Set Umidificator de Aer Ultrasonic Misty + 3 Filtre Ceramice pentru Camera, Putere 30W, Capacitate 5.2L, Oprire Automata

Set Umidificator de Aer Ultrasonic Misty + 3 Filtre Ceramice pentru Camera, Putere 30W, Capacitate 5.2L, Oprire Automata


Umidificatorul cu ultrasunete Misty, va ajuta rapid și eficient la asigurarea umidității corespunzătoare în camerele uscate.
Are un container mare pentru apă care, după umplere completă, este suficient pentru aproximativ 17 ore de functionare continua. Cu ajutorul unui buton, puteți regla fără probleme cantitatea de abur produsă, ajustând intensitatea umidificării la propriile nevoi. Starea de funcționare este semnalata printr-o lumina de avertizare și un senzor încorporat care oprește automat umidificatorul când rezervorul rămâne fără apă.
Este posibil, de asemenea, să instalați un filtru ceramic care elimină efectele secundare asociate cu utilizarea așa-numitei apă dură și într-o mare măsură previne acumularea de calcar.
Curățarea umidificatorului este facilitată de peria cu care acesta este prevazut.


Specificatii:- capacitate 5.2 litri
- oprirea automată în cazul lipsei de apă
- permite reglarea umidificarii;
- timpul de lucru cu un rezervor de apă complet ~ 17 ore
- posibilitatea instalării unui filtru ceramic
- putere: 30W;
- greutate 2 kg;
- tensiune alimentare: 230V;
- dimensiune aprox. 23,50 x 17,00 x 34,00 cm;
- culoare alb/verde.Producator:EldomCod:LDM-NU4-set3

Poti comanda online produsul Set Umidificator de Aer Ultrasonic Misty + 3 Filtre Ceramice pentru Camera, Putere 30W, Capacitate 5.2L, Oprire Automata la pretul de 214lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 214.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 214.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 214.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-NU4-SET3 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-NU4-SET3 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set umidificator de aer ultrasonic misty + 3 filtre ceramice pentru camera, putere 30w, capacitate 5.2l, oprire automata

Comanda cu incredere