Brand: MalPlay
MLS-101087

Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii

75.00 lei

Set Trenulet Locomotiva Thomas si Cale Ferata de Rulare pentru Copii
Set Trenulet Locomotiva Thomas si Cale Ferata de Rulare pentru Copii

Setul este format dintr-o locomotiva cu trei vagoane detașabile, care permit orice configurație, în funcție de propria idee, calea ferata fiind, de asemenea, inclusă în set. Tren alimentat de 4 baterii (nu sunt incluse). Locomotiva face plimbări, imită sunetul unei adevărate locomotive și scoate fum. Fixarea vagoanelor și a pieselor este solidă și ușor de realizat. KIT-ul este fabricat dintr-un material plastic sigur și ușor.

Setul este format din:
-1 x locomotivă (20 cm).
-1 x vagon pentru personal (15 cm).
-2 x vagoane de marfă (15 cm).
-6 x șine: ~ 28 cm.
-4 x șine drepte: ~ 25 cm.
-alimentare: 4 baterii AA (nu sunt incluse).
-dimensiuni ambalaj: 57 x 32 x 8 cm.
-certificat CE.
-vârsta: peste 3 ani.

Producator:MalPlayCod:MLS6-101087

Poti comanda online produsul Set Trenulet Locomotiva Thomas si Cale Ferata de Rulare pentru Copii la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-101087 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-101087 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set trenulet locomotiva thomas si cale ferata de rulare pentru copii

Comanda cu incredere