Brand: Palmonix
MXY-5860

Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl

20.00 lei

+
Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare Roz, marime XL
Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare Roz, marime XL

SPECIFICAȚII:
-culoare: roz.
-dimensiuni (lungime / lățime): 27,5 / 10cm.
-greutate: 25g.

Protejarea picioarelor de murdăria excesivă, tăieturi și contactul direct cu suprafața neplăcută reprezintă baza pentru sănătate și igienă. Setul autocolant permite acoperirea strânsă a talpii piciorului împotriva prafului și murdăriei, precum și a marginilor mici și ascuțite. În acest fel, acestea împiedică contactul direct al piciorului cu suprafața neplăcută și, de asemenea, limitează accesul microorganismelor patogene care pot provoca probleme de sănătate.

Producator:PalmonixCod:MXY23-5860

Poti comanda online produsul Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare Roz, marime XL la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5860 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5860 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set talpi autoadezive impermeabile pentru protectie plaja sau piscina, culoare roz, marime xl

Comanda cu incredere