Brand: Palmonix
MXY-7877

Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru

39.00 lei

+
Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare Negru
Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare Negru

SPECIFICAȚII:
-material: 70% poliester + 30% elastan.
-culoare: negru.
-circumferinta fara intindere: 40-53cm.
-lungime întindere: 11-17,5cm.
-greutate set: 86g.

Setul include:
-2 x bretele.

Urmează o zi foarte importantă pentru dvs.? O întâlnire de afaceri, o conferință sau poate o nuntă? Cămașa este una dintre cele mai importante părți ale tinutei bărbatului, deci este atât de important sa fie întotdeauna călcată, întinsă fără a ieși din pantaloni.
Bretelele pentru cămașă vă vor ajuta sa uitați că, după câteva ore, purtând o cămașă, aceasta se va ridica și va iesi din pantaloni. Ramane in locul in care trebuie - din material flexibil, cu reglare curele se adapteaza la corp, astfel ca outfiul va fi prezentat elegant, chiar și atunci când ridicați mâna.

3 brațe au fost conturate în mod corespunzător, iar clemele de fixare au fost construite în asa fel încât să nu distrugă cămașa, să nu o rupă sau să nu străpungă materialul. Bretelele sunt fixate pe bază de clipsuri, realizate din metal, în comparație cu alternativele mai ieftine, care sunt realizate din plastic.

Producator:PalmonixCod:MXY23-7877

Poti comanda online produsul Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare Negru la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7877 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7877 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set suspensor - bretele barbati ajustabile pentru camasa, maiou sau tricou, culoare negru

Comanda cu incredere