Brand: Blow
BLW-23-213

Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru

107.00 lei

Set Stopuri LED pentru Remorca sau Camion 12/24V cu Priza si Cablu 7.5m, Montare cu Magnet, Negru
Set Stopuri LED pentru Remorca sau Camion 12/24V cu Priza si Cablu 7.5m, Montare cu Magnet, Negru

-priza remorca 7 pini
- Instalare de 12 V / 24 V
- stopuri cu LED care efectuează funcții rutiere (lumini, semnale de direcție, indicatoare de poziție, lămpi de stop, tablouri)
- lămpile au aprobarea E11
- asamblarea rapidă cu magneti
- potrivite pentru toate tipurile de remorci

Producator:BlowCod:BLW7-23-213

Poti comanda online produsul Set Stopuri LED pentru Remorca sau Camion 12/24V cu Priza si Cablu 7.5m, Montare cu Magnet, Negru la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-23-213 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-23-213 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set stopuri led pentru remorca sau camion 12/24v cu priza si cablu 7.5m, montare cu magnet, negru

Comanda cu incredere