Brand: Palmonix
MXY-6499

Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj

64.00 lei

+
Set statie portabila Walkie-Talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj
Set statie portabila Walkie-Talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj

SPECIFICAȚII:
-vârstă: 3+.
-certificat: CE, EN 71.
-raza functionare: până la 80 de metri.
-putere: 0,5W.
-alimentarea cu energie electrică: fiecare unitate necesită 3 baterii AA de 1,5 V (împreună 9 baterii AA de 1,5 V) (nu sunt incluse).
-dimensiuni unitate centrala: 12/6 / 21,5 cm.
-dimensiuni statie: 5,5 / 3,5 / 18,5cm.
-greutatea setului: 340g.
-greutate cu ambalaj: 490g.

Setul include:
-unitate centrala.
-2 x statie radio.

Redarea prin dispozitive electronice nu numai că oferă multă bucurie, ci vă permite și să jucați roluri interesante. Setul Walkie-Talkie include 3 dispozitive care permit comunicarea simultană a 3 persoane. Unitatea centrală și 2 statii radio mobile garantează distracție atât în a€‹a€‹interior, cât și în aer liber. Cu ajutorul lor, copiii pot juca rolul de cercetași, de soldați, de servicii de urgență sau de ordine. Imprimeul camuflaj al setului este ideala de utilizat în aer liber, ceea ce afectează pozitiv dezvoltarea copiilor, bunăstarea lor și aptitudinile fizice.

Producator:PalmonixCod:MXY22-6499

Poti comanda online produsul Set statie portabila Walkie-Talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6499 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6499 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set statie portabila walkie-talkie pentru copii cu imprimeu camuflaj

Comanda cu incredere