Brand: Palmonix
MXY-0041

Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor

30.00 lei

+
Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor
Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor

SPECIFICAȚII:
-marime: universal.
-dimensiuni (lungime / înălțime): 32x17,5cm.
-greutate: 70g.

Tratamentul de exfoliere și regenerare SOULIMA este o modalitate excelentă de a scăpa de pielea întărita si inestetică a picioarelor. Îndepărtează calosurile și pielea uscată. Oferă rezultate excelente pentru o lungă perioadă de timp! Efectele tratamentului sunt vizibile după o săptămână! Sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților. Șosetele sunt pentru o singură utilizare.

Tratamentul funcționează surprinzător - elimină:
-pielea uscată, subțire.
-calusurile.
-semne, pete.
-transpirație excesivă, miros neplăcut.
-semne de îmbătrânire a pielii.

Tratamentul are următoarele proprietăți:
-regenerator.
-îndepărtarea pielii uscate.
-răcoritor.
-flexibilizant.
-ofera pielii un aspect sanatos, catifelat.

A Cum funcționează?
Ingredientele au un efect de înmuiere a pielii, eliminând rugozitatea, modificările de culoare și bătăturile prin exfolierea stratului exterior. În termen de 7-10 zile de la aplicarea tratamentului, pielea uscata dispare și devine sănătoasă, moale, delicată și elastică.

Producator:PalmonixCod:MXY22-0041

Poti comanda online produsul Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-0041 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-0041 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set sosete exfoliante universale pentru indepartarea pielii aspre, bataturilor si a calusurilor

Comanda cu incredere