Brand:
CRD-4C90298

Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall

3.00 lei

+
Set sigurante cilindrice 10buc - 4Cars ManiaMall
Set sigurante cilindrice 10buc - 4Cars ManiaMall

- 4C90298
Descriere: Se folosesc pentru a evita supratensiunea din circuitele electrice ale masinii. Setul de sigurante cilindrice este compus din urmatoarele puteri:
1 buc x 5A - 3 buc x 8A - 1 buc x 10A - 3 buc x 16A - 2 buc x 25A

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana ! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri ! 

Cod:CRD-4C90298

Poti comanda online produsul Set sigurante cilindrice 10buc - 4Cars ManiaMall la pretul de 3lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 3.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 3.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 3.00 lei cat costa produsul cu codul CRD-4C90298 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-4C90298 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set sigurante cilindrice 10buc - 4cars maniamall

Comanda cu incredere