Brand: ATL
APT-AG623

Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese

32.00 lei

+
Set Recipiente pentru Depozitare Produse Cosmetice, 9 Piese
Set Recipiente pentru Depozitare Produse Cosmetice, 9 Piese

Set de călătorie compact, ideal pentru planificarea călătoriei cu avionul. Rezervoarele și cremele de lichid se află în limitele restricțiilor admise de capacitate utilizate de companiile aeriene.

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
O soluție ideală pentru cei care călătoresc într-un avion care doresc sau trebuie să ia obiecte cosmetice cu ei.
Setul conține până la 9 elemente.
2 șuruburi pentru un lichid de 60 ml
1 rezervor de pulverizare cu o capacitate de 50ml
1 recipient cu o pompă de 50 ml
2 containere pentru smântână cu o capacitate de 10ml
1 pâlnie mică
1 picătură mică
1 linguriță mică pentru aplicarea cosmeticelor
Specificații:

Material: plastic
Culoare: alb / transparent
În set:

Set de 9 rezervoare și alte produse cosmetice (ca mai sus).

Producator:ATLCod:APT11-AG623

Poti comanda online produsul Set Recipiente pentru Depozitare Produse Cosmetice, 9 Piese la pretul de 32lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 32.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 32.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 32.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG623 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG623 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set recipiente pentru depozitare produse cosmetice, 9 piese

Comanda cu incredere