Brand: Palmonix
MXY-6827

Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm

27.00 lei

+
Set Puzzle Educational din Lemn cu Forme Geometrice Multicolor, Dimensiuni 15x15 cm
Set Puzzle Educational din Lemn cu Forme Geometrice Multicolor, Dimensiuni 15x15 cm

SPECIFICAȚII:
-culoare: multicolor.
-material: lemn.
-vârstă: de la 3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni (lungime / lățime): 15 / 15cm.
-greutate: 85g.

Un puzzle educațional vă va permite să petreceți timp acasă și să îndepărtați plictiseala, mai ales atunci când vremea rea a€‹a€‹nu permite jocul afară.

Setul conține 18 elemente colorate diferit și un suport cu orificii. Numărul de piese face practic utilizarea și diversificarea distracției. Formele geometrice vor determina cu siguranță interesul copilului. Culorile vii atrag atenția și încurajează jocul repetat.

Fiecare element are un al doilea "partener" de pereche. Găsiți jumătățile de potrivire, apoi plasați figura completă în decupajul corespunzător al suportului. Pentru a crește nivelul de dificultate, fragmentele corespunzătoare nu sunt în aceleași culori.

Produsul este fabricat în întregime din lemn, oferind durabilitate și garantand servirea mult timp. Este o soluție sănătoasă și ecologică în comparație cu echivalentele din plastic. Materialul netoxic cu marginile ușor finisate oferă siguranța utilizării.

Jucăria din lemn, datorită dimensiunilor mici și a greutății scazute, o putem stoca și transporta cu ușurință. Copilul poate duce puzzle-ul la grădiniță, prieteni, in grădină sau călătorie fără probleme.

Puzzle-ul geometric oferă nu numai o petrecere a timpului atractiv, ci dezvoltară coordonarea motorie și vizuala a copilului. Formele dezvoltă creativitatea și stimulează imaginația.

Puzzle-urile educative sunt perfecte atât pentru băieți, cât și pentru fete. Ele reprezintă o alternativă interesantă pentru puzzle-urile obișnuite și plane. Recomandat atât pentru uz privat acasă, cât și pentru echipamente pentru grădinițe și centre de îngrijire și educație.

Puzzle-ul educațional va fi, fără îndoială, un mare cadou pentru multe ocazii diferite!

Producator:PalmonixCod:MXY23-6827

Poti comanda online produsul Set Puzzle Educational din Lemn cu Forme Geometrice Multicolor, Dimensiuni 15x15 cm la pretul de 27lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 27.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 27.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 27.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6827 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6827 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set puzzle educational din lemn cu forme geometrice multicolor, dimensiuni 15x15 cm

Comanda cu incredere