Brand: Palmonix
MXY-6349

Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina

40.00 lei

+
Set Pistol Multifunctional si Recipient Detergent pentru Spalat Masina, Casa sau Gradina
Set Pistol Multifunctional si Recipient Detergent pentru Spalat Masina, Casa sau Gradina

PISTOL CU UN RECIPIENT PENTRU SPĂLAT
MULTIFUNCTIONAL - 8 moduri de pulverizare, puteți alege tipul de flux care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
REZERVOR DETERGENT - transparent, cu înfiletare in partea superioară a recipientului de detergent garantează un pentru o mai buna spălare și curățare.
SPECIFICAȚII - Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 41 / 5.3 / 14.5 cm, greutatea setului 450g, în pistolul de presiune setat, rezervor, conexiune rapidă.
CONTROL - activează fluxul de apă, alimentarea cu detergent sau oprește funcționarea dispozitivului prin pistol.
INSTALARE RAPIDA - pistolul poate fi conectat la furtunul de grădină folosind un conector rapid, un conector filetat sau pur și simplu prin alunecare.

SPECIFICAȚII
-Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 41 / 5.3 / 14.5 cm.
-Greutate set: 370g.
-Greutate cu ambalaj: 450g.

Setul contine:
-pistol de presiune.
-recipient detergent.
-priză de înșurubare pentru cuplarea rapidă.

Dozarea corectă a apei și a agenților de curățare permite o eliminare eficientă și rapidă și mai ales eficientă a deșeurilor provenite de la autoturisme, trotuare, pereți și alte suprafețe ale materialelor și obiectelor particulare. Cu toate acestea, trebuie reamintit faptul că ele trebuie să fie lucruri care pot fi curățate folosind echipamente sub presiune. Fiecare dintre moduri poate fi utilizat în funcție de așteptările individuale pentru utilizarea apei sub presiune adecvată. De asemenea, mașina de spălat are un rezervor încorporat care a fost înfiletat in partea de jos. Puteți turna diferite substanțe în ea. La spălarea autovehiculelor sau la curățarea altor suprafețe, puteti folosi un detergent. Dacă utilizați un pistol de pulverizare pentru plante, se poate adăuga in el un agent erbicid.

Reglarea modului de pulverizare se face prin rotirea vârfului pistolului. Este special profilat, deci această activitate nu este dificilă. Dozarea substanțelor în recipient este reglată de o pârghie care poate fi acționată cu degetul mare. Permite circulația liberă a apei prin pistol, iar în a doua opțiune declanșează fluxul de fonduri suplimentare în rezervor.

Pârghia are, de asemenea, funcția de oprire totală a apei. Atât reglarea modului de pulverizare, cât și setarea funcției cu unei pârghiei sunt semnalizate printr-un click caracteristic care confirmă poziționarea corectă a elementului. Este ușor de conectat la un furtun de grădină. Setul are o ieșire pentru un conector rapid, care este metoda cea mai recomandată de conectare. Se poate face și cu un conector filetat.

Ultima opțiune este să împingeți furtunul peste conector. Funcționarea stabilă și precisă a dispozitivului este ajutată de construcția compactă, mânerul profilat special. Aparatul de spalat se poate folosi nu numai in garaj, dar si in gradina, pe terasa, in livada sau in orice alt loc unde este necesara folosirea pulverizarii sub presiune.

Producator:PalmonixCod:MXY12-6349

Poti comanda online produsul Set Pistol Multifunctional si Recipient Detergent pentru Spalat Masina, Casa sau Gradina la pretul de 40lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 40.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 40.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 40.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6349 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6349 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set pistol multifunctional si recipient detergent pentru spalat masina, casa sau gradina

Comanda cu incredere