Brand: IsoTrade
MXY-6517

Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii

68.00 lei

+
Set Pista de Curse din Lemn cu 4 Masinute Colorate pentru Copii
Set Pista de Curse din Lemn cu 4 Masinute Colorate pentru Copii

SPECIFICAȚII:
-vârstă: +3 ani.
-material: lemn, plastic.
-certificat: CE, EN71.
-dimensiuni pista (lungime / lățime / înălțime): 30 / 10 / 29cm.
-dimensiuni 1 mașinuta (lungime / lățime / înălțime): 4,3 / 3,2 / 1,5cm.
-greutate set: 950g.

Setul include:
-pista curse auto.
-4 mașinute.

Joaca cu jucării din lemn natural nu numai că oferă multă bucurie, dar este, de asemenea, o siguranță pt copii. Setul de pista curse cu autoturisme este soluția perfectă pentru toți copiii care sunt interesați de autovehicule cu roți mobile, precum și de alte mașini. Setul oferă multa bucurie, le permite copiilor să is dezvolte reflexele, abilitățile manuale și oferă, de asemenea, divertisment.

Setul complet este o pistă cu patru niveluri și patru mașini. Fiecare dintre segmentele diapozitivului are o culoare diferită, iar acestea sunt susținute de un stand colorate cu imagini cu animale fericite. Pista tip tobogan de lemn cu autovehicule oferă, prin urmare, o mulțime de emoții, evocă un zâmbet pe fața copiilor și îi încurajează să fie activi, luând decizii rapide și controlând precizia mișcărilor lor.

Toate elementele pistei sunt realizate din lemn natural, au o suprafață netedă, fără muchii și sunt, de asemenea, plăcute la atingere. Suprafața a fost acoperită cu lac care este sigur pentru sănătate. Setul respectă standardul EN71 și are declarația CE.

Elementele individuale pot fi curățate folosind o bucată de material umed.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-6517

Poti comanda online produsul Set Pista de Curse din Lemn cu 4 Masinute Colorate pentru Copii la pretul de 68lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 68.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 68.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 68.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6517 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6517 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set pista de curse din lemn cu 4 masinute colorate pentru copii

Comanda cu incredere