Brand: Palmonix
MXY-3313

Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare

15.00 lei

+
Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare
Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare

SPECIFICAȚII:
-culoare: argintiu.
-cantitatea de pulbrere: 10ml.
-greutatea setului: ~ 10g.

Setul contine:
-Pulbere într-un recipient de 10ml.
-Aplicator cu burete.
-Aplicator cu burete si perie.

Pulbere cu efect de oglindă funcționează cel mai bine la manichiura cu geluri. Se recomandă utilizarea unei măști de protecție și mănuși de unică folosință.

Producator:PalmonixCod:MXY10-3313

Poti comanda online produsul Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare la pretul de 15lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 15.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 15.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 15.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3313 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3313 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set pigment pudra cu efect de oglinda pentru unghii argintiu + 2 aplicatoare

Comanda cu incredere