Brand: Camry
ADL-CR 7931

Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry

135.00 lei

+
Set Natura Decorativ Acvariu Pesti cu Iluminare LED, Aerator, Filtru si Suport Flori, Camry

Set Natura Decorativ Acvariu Pesti cu Iluminare LED, Aerator, Filtru si Suport Flori, CamryAcest set va ofera un decor unic din natura in casa dumneavoastra, foarte frumos si practic. Partea de jos este un acvariu pentru pesti, echipat cu filtru si generator de bule (aerator), in timp ce deasupra lui este un suport ideal pentru flori sau diverse plante sau obiecte. De asemenea, acesta dispune si de iluminare cu LED in culoarea alba si bile ceramice. Poate fi si un cadou excelent pentru cei dragi.Continut set:- filtru


- aerator


- LED-uri


- suport flori


- acvariu


- bile ceramice
Capacitate 7 litri. Pesti si plantele nu sunt incluse.Prezentare video:
Producator:CamryCod:ADL-CR 7931

Poti comanda online produsul Set Natura Decorativ Acvariu Pesti cu Iluminare LED, Aerator, Filtru si Suport Flori, Camry la pretul de 135lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 135.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 135.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 135.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 7931 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 7931 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set natura decorativ acvariu pesti cu iluminare led, aerator, filtru si suport flori, camry

Comanda cu incredere