Brand: Malatec
MXY-3257

Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri

503.00 lei

+
Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare Gri
Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare Gri

Caracteristici:
-picioare anti-alunecare.
-construcție solidă, cadru din oțel.
-blocare de securitate împotriva plierii.
-mâner pentru transportare.
-masa și băncile pot fi pliate în forma unei valize ușor de transportat.

SPECIFICAȚII:
-culoarea topului de masă: gri deschis
-cadru: oțel.
-gretutate maxima suportata (masa): 175 kg
-gretutate maxima suportata (banca): 230 kg

Dimensiuni masa:
-desfășurata (lungime / lățime / înălțime): 180x74x74cm
-pliată (lungime / lățime / înălțime): 91x74x8cm

Dimensiuni banci:
-desfășurat (lungime / lățime / înălțime): 183x29,5x43cm.
-pliat (lungime / lățime / înălțime): 94x28x8,5 cm

Greutate:
-masa: 14,1 kg.
-banci: 8,2 kg.
-set: 30,5 kg.

Setul contine:
-Masa.
-2 x bancă.

Masă + două bănci pliabile - arată minunat în grădină și se potrivesc cu verdeața. Capetele sunt realizate din plastic și cadrul este acoperit cu pulbere. Set rezistent la condițiile meteorologice și razele UV.

Setul are o blocare de securitate impotriva plierii, făcându-l stabil. După pliere se transformă în valiza cu mânere care faciliteaza transportul. Setul este potrivit atât pentru utilizare în exterior, cât și în interior.

Producator:MalatecCod:MXY8-3257

Poti comanda online produsul Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare Gri la pretul de 503lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 503.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 503.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 503.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-3257 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-3257 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set mobilier pentru curte sau gradina pliabil masa 180cm + 2 banci, culoare gri

Comanda cu incredere