Brand: Malatec
MXY-5448

Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru

220.00 lei

Set minge fitness tip Bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare Albastru
Set minge fitness tip Bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare Albastru

SPECIFICAȚII:
-culoare: albastru.
-dimensiuni: 57 / 21cm.
-lungime / coarda (fără întindere): 90 cm.
-greutate set: 5,25 kg.
-greutate cu ambalaj: 5,9 kg.

Setul include:
-minge fitness.
-corzi elastice (2 bucăți).
-pompa cu capete.

O minge de fitness cu corzi elastice este o completare extraordinară a oricărui antrenament, dar poate fi folosită și în auto-pregătire. Fără îndoială, va atrage iubitorii de activitate fizică. Recomandat atât pentru profesioniști, cât și pentru începatori. Va aduce o mulțime de plăcere și, în același timp, va oferi o serie de beneficii. Investiti într-un "antrenor de echilibru" fantastic și o sa va simtiti mai bine în fiecare zi. Fiti pozitiv și bucurati-va de sănătate!

Mingile sunt utilizate pe scară largă și pot fi folosite oriunde. Ideal pentru exercitii acasă, în clubul de fitness, la sala de sport, în aer liber sau pe plajă. Datorită formei ocupă mai puțin spațiu și poate fi ușor depozitată. După desumflare, mingea este plata, ceea ce îl face usor luat pe drum sau de transportat. Pompa este inclusă în kit.
Mingile oferă pregătire pentru echilibru, stabilizare, îmbunătățirea coordonării mișcărilor, întărirea diferitelor părți ale corpului și a mușchilor și permite corectarea defectelor posturii. De asemenea, mingea este utilizată în scopuri de reabilitare.

Există posibilitatea de a folosi două laturi ale mingii, de aici și numele "bosu". Puteți să o utilizați în mod eficient prin plasarea pe pământ pe suprafața plană sau pe cea bombata. Setul include 2 cabluri care sunt fixate pe laturi într-un mod foarte simplu. Doar puneți cablurile în mânere și le rotiți ușor pentru a simți un clic.

În plus față de îmbunătățirea fără îndoială a aspectului și a formei corpului, antrenamentul cu mingi oferă bunăstare, conștientizarea sporită a capacităților fizice ale corpului, precum și a stării generale a sănătății pe termen lung. Mingile oferă o activitate fizică care minimizează în mod eficient riscul de afecțiuni mai târziu în viață.

Producator:MalatecCod:MXY23-5448

Poti comanda online produsul Set minge fitness tip Bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare Albastru la pretul de 220lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 220.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 220.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 220.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5448 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5448 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set minge fitness tip bosu pentru echilibru cu manere corzi elastice si pompa, culoare albastru

Comanda cu incredere