Brand: GoodHome
MSTR-W-HY-013

Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb

563.00 lei

+
Set Masa Toaleta pentru Machiaj cu Oglinda Ovala si 3 Sertare + Scaun, Stil Victorian, Culoare Alb
Set Masa Toaleta pentru Machiaj cu Oglinda Ovala si 3 Sertare + Scaun, Stil Victorian, Culoare Alb

Un set compus dintr-o masa elegata de toaleta si un scaun tapitat in stil victorian cu detalii lucrate manual.
Ideal pentru dormitoarele decorate traditional sau modern.
Masa de toaleta este locul unde orice femeie poate sa isi faca un machiaj sau sa isi ingrijeasca parul fara a fi deranjate. De asemenea cosmeticele pot fi organizate in sertarele mesei.

Caracteristici:

Design elegant;
Materialele de cea mai înaltă calitate;
Decoratiuni elegante realizate manual;
O oglindă mare
Trei sertare

Dimensiune masa
Înălțime: 138 cm
Lățime: 75 cm
Adâncime: 40 cm

Dimensiunea scaunului: 39 x 30 cm
Înălțime: 44 cm

Producator:GoodHomeCod:MSTR3-W-HY-013

Poti comanda online produsul Set Masa Toaleta pentru Machiaj cu Oglinda Ovala si 3 Sertare + Scaun, Stil Victorian, Culoare Alb la pretul de 563lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 563.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 563.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 563.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-W-HY-013 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-W-HY-013 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set masa toaleta pentru machiaj cu oglinda ovala si 3 sertare + scaun, stil victorian, culoare alb

Comanda cu incredere