Brand: ATL
APT-AK315

Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle

19.00 lei

+
Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, FISHEYE, MACRO si WIDE ANGLE
Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, FISHEYE, MACRO si WIDE ANGLE

Set lentile 3 în 1 pentru smartphone-uri / tablete.
Noul gadget Fisheye Lens este un dispozitiv de ultima generatie format dintr-o clema de fixare universala careia ii poti atasa una din cele trei lentile aflate in pachet.
Lentila tip a€œochi de pestea€ iti permite sa surprinzi scene in fotografii cu un unghi de vizibilitate de 180 de grade.
Lentila unghi marit iti permite sa captezi imagini cu un unghi de vizibilitate marit dar si cu un efect de apropiere (macro).
Cea de-a treia lentila este special conceputa pentru fotografiile efectuate de la foarte mica apropiere (macro), cu ajutorul acesteia dispozitivul tau putand sa focalizeze corect de la 10 mm.

Caracteristicile produsului:
-Setul se potrivește tuturor telefoanelor mobile, tabletelor disponibile pe piață (distanța dintre centrul obiectivului camerei și marginea dispozitivului nu poate depăși 25 mm).
-Lentilele FISH EYE (lentile de ochi de pește) - obținem o distorsionare a imaginii rotunjite
-Obiectivul MACRO permite imagini clare de la o distanță foarte apropiată.
-Obiectiv WIDE ANGLE (unghi larg) - permite captarea unei suprafețe mult mai largi în imagine.
-CLIPS universal care fixează lentila pe dispozitiv - obiectivul de pe cameră poate fi montat fără îngrijorare cu privire la deteriorarea echipamentului.
-Capacele pentru obiectiv previn zgârieturile.
-Carcasa cu lentile atașată.
-Culoare: negru.

Producator:ATLCod:APT12-AK315

Poti comanda online produsul Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, FISHEYE, MACRO si WIDE ANGLE la pretul de 19lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 19.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 19.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 19.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AK315 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AK315 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set lentile foto zoom 3-in-1 pentru telefoane sau tablete, fisheye, macro si wide angle

Comanda cu incredere