Brand: EcoToys
MSTR-7256A

Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm

299.00 lei

+
Set Jucarie Mini Bucatarie Solida din Lemn pentru Copii cu 5 Accesorii, Dimensiuni 85x60x30cm

Set Jucarie Mini Bucatarie Solida din Lemn pentru Copii cu 5 Accesorii, Dimensiuni 85x60x30cmSet perfect pentru micii bucatari.
Joc educational.
Pana la 5 accesorii de bucatarie.Copiii iubesc jucăriile care îi fac să se simtă ca niste adulți.
Iși îndeplinesc sarcinile zilnice prin imitarea comportamentului.
Datorită bucătăriei de la ECOTOYS, copiii se vor putea simți ca niste adevarati bucătari.
Cu ajutorul setului, distracția în pregătirea felurilor de mâncare pentru întreaga familie nu va avea sfârșit. Master Chef Junior nu este doar la televizor :)Jucarie performanta de ce mai buna calitate a lemnului - Garantata de ECOTOYS.Cu multa grija pentru cei mici, jucăria este realizată din materiale de înaltă calitate, atent selectate, special concepute pentru acestia.
Jucăria a fost construită astfel încât să nu conțină margini ascuțite sau elemente periculoase, fapt confirmat de certificarea produsului.
Acesta va servi pentru o lungă perioadă de timp și va oferi multe ore de distracție.MULTIFUNCTIONALITATE.
Bucătăria ECOTOYS este, fără îndoială, cel mai bun cadou pe care îl puteți oferi unui copil! Fiecare bucătar visează la o astfel de bucătărie!Deci, bucătăria frumoasă nu este numai pentru camera copilului, este ideala și pentru camera de zi, stimulând încântarea tuturor membrilor gospodăriei.Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la montarea bucătăriei - un manual cu imagini și numerotarea tuturor elementelor vă va permite să instalati rapid și eficient bucătăria.Puteți folosi o șurubelniță pentru ansamblare, puteți pregăti bucătăria în sine în aproximativ 40 de minute.Setul contine 16 accesorii pentru gatit:
-Oala cu capac.
-Tigaie cu capac.
-2 ustensile pentru gatit.
Toate elementele din aluminiu.Specificatii:
-Dimensiuni: 85 x 60 x 30 cm.
-Număr de elemente: 6 bucăți.
-Varsta: +3 ani.
-Certificat: CE, EN71.
-Dimensiuni ambalaj : 67 x 37 x 15 cm.

Producator:EcoToysCod:MSTR4-7256A

Poti comanda online produsul Set Jucarie Mini Bucatarie Solida din Lemn pentru Copii cu 5 Accesorii, Dimensiuni 85x60x30cm la pretul de 299lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 299.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 299.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 299.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-7256A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-7256A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set jucarie mini bucatarie solida din lemn pentru copii cu 5 accesorii, dimensiuni 85x60x30cm

Comanda cu incredere