Brand: Palmonix
MXY-4685

Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii

83.00 lei

Set Jucarie Copii Casa de Marcat cu Afisaj LCD pentru Supermarket + Scanner si Alte Accesorii
Set Jucarie Copii Casa de Marcat cu Afisaj LCD pentru Supermarket + Scanner si Alte Accesorii

SPECIFICAȚII:
-vârstă: 3+.
-alimentare: 3 baterii AA (nu sunt incluse).
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni: 37x17x18,5 cm.
-greutate: 830g.

Setul include:
-casierie cu cheie.
-produse din plastic.
-jucarii si carti de plata.
-bandă pentru a muta cumpărăturile.
-scanner pentru produse.

Distracția de cumpărături într-un magazin alimentar nu numai că vă învață cum să cunoașteți produsele individuale, ci și cum să utilizați metodele de plată. De asemenea, permite copilului să înțeleagă principiile funcționării în societate și să cunoască responsabilitățile familiale. Setul fantastic este o casa de marcat cu un cititor de carduri, carduri și bani, un scaner de coduri de bare, un contor mobil și produse. Casa de marcat are un ecran LCD, butoane numerice și funcții din cauciuc care vă permit să efectuați calcule reale datorită funcției calculatorului. În casierie există un contor mobil cu imagini de produse și un sertar glisant pentru bani, care este închis cu cheie. Apăsați doar butonul, iar scanerul se va aprinde și va reproduce sunetul caracteristic de scanare al produsului. După apăsarea butonului cititorului de carduri, casa de marcat reproduc un sunet și LED-ul de pe casa de marcat se aprinde. Toate produsele sunt ușoare, pline de culoare și imită exact bunurile din magazin. Setul este alimentat de baterii (nu sunt incluse), ceea ce îl face și mai atractiv și vă permite să petreceți mult timp într-un joc fascinant.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4685

Poti comanda online produsul Set Jucarie Copii Casa de Marcat cu Afisaj LCD pentru Supermarket + Scanner si Alte Accesorii la pretul de 83lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 83.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 83.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 83.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4685 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4685 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + scanner si alte accesorii

Comanda cu incredere