Brand: Palmonix
MXY-4476

Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii

86.00 lei

Set Jucarie Copii Casa de Marcat cu Afisaj LCD pentru Supermarket + Legume si Alte Accesorii
Set Jucarie Copii Casa de Marcat cu Afisaj LCD pentru Supermarket + Legume si Alte Accesorii

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificate: CE, EN 71.
-alimentare: 3 baterii AA (nu sunt incluse).
-dimensiuni: 26x14x17cm.
-greutatea setului: 550g.
-greutate cu ambalaj: 850g.

Setul contine:
-casa de marcat.
-produse alimentare din plastic.
-bani de jucărie și card de plată.
-scanner pentru produse.

Magazinul pentru copii este un set fantastic care vă învață prin joc. Casa de marcat pentru copiii cu scaner pentru produse, bani "reali" și card de plată, precum și un set de produse alimentare din plastic este o jucărie pe care nici un copil nu o poate refuza. Magazinul de case de marcat cu accesorii este modul perfect de a fi creativ cu părinții dvs. sau colegii dumneavoastră.

Scanerul, care este atașat la casa de marcat pentru copii este iluminat și oferă sunetul caracteristic unei scanări a produsului (ca într-un magazin real!), astfel încât copilul să se poată simți ca un vânzător real. Casa de marcat cu accesorii are un sertar glisant pentru bani, care poate fi folosit pentru a stoca suma datorată pentru produse. Cu toate acestea puteți plăti și cu cardul, grație cititorului de cartele încorporat! Casa de marcat pentru copii are, de asemenea, un microfon fals, prin care puteți suna managerul magazinului sau puteți anunța cea mai recentă promoție - aceasta adaugă realismul și stimulează creativitatea.

Casa de marcat pentru copii nu numai că garantează o distracție deosebită, dar, de asemenea, învață valorile banilor, regulile de bază ale cumpărăturilor, precum și activități matematice simple (de exemplu, eliberarea restului). Un calculator real este construit în casa de marcat cu accesorii, datorită cărora calculele vor fi și mai realiste! Casa de marcat include, de asemenea, produse alimentare din plastic, care pot fi cântărite înainte de a fi cumpărate.

Producator:PalmonixCod:MXY22-4476

Poti comanda online produsul Set Jucarie Copii Casa de Marcat cu Afisaj LCD pentru Supermarket + Legume si Alte Accesorii la pretul de 86lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 86.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 86.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 86.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4476 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4476 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set jucarie copii casa de marcat cu afisaj lcd pentru supermarket + legume si alte accesorii

Comanda cu incredere