Brand: EcoToys
MSTR-HJD93950A

Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese

220.00 lei

+
Set Joc Pista din Lemn cu Masinute si Accesorii pentru Fete sau Baieti, 100 Piese
Set Joc Pista din Lemn cu Masinute si Accesorii pentru Fete sau Baieti, 100 Piese

Acest joc este o idee minunată de a vă exersa imaginația și de a ajuta creativitatea copilului dumneavoastră. Acesta va oferi o distracție deosebită pentru o singura persoana sau chiar pentru un grup mai mare. Va fi o modalitate plăcută de a vă petrece timpul liber cu colegii, frații sau părinții. Setul este potrivit atât pentru joacă acasă, cât și în aer liber.

Setul este compus din multe elemente realizate precis și frumos finisate, care pot fi aranjate în funcție de propriile idei. Setul vă permite să modificați și să extindeți piesa cu elemente suplimentare si poate fi modificat în mod liber. Jocul are un impact pozitiv asupra dezvoltării imaginației copiilor și capacității de a integra și de a îmbunătăți abilitatea de a interacționa cu alți copii.

Pista este realizată din elemente din lemn care garantează o rezistență ridicată la posibile deteriorări și o utilizare mai lungă în comparație cu jucăriile din plastic. De asemenea, materialul natural face ca pista să fie un joc sigur pentru sănătatea copilului.

Jucăria din lemn este perfectă ca si cadou pentru diverse ocazii, inclusiv zile de naștere sau sărbătorile.

Setul include:
- 30 elemente ale pistei.
- locomotiva + 3 vagoane.
- 8 autoturisme.
- 12 arbori.
- 28 elemente de case.
- 8 persoane.
- 6 semne rutiere.
- pod.
- trecere feroviara.
- 2 creșe.

Dimensiuni: 103 x 96 cm.

Producator:EcoToysCod:MSTR4-HJD93950A

Poti comanda online produsul Set Joc Pista din Lemn cu Masinute si Accesorii pentru Fete sau Baieti, 100 Piese la pretul de 220lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 220.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 220.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 220.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-HJD93950A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-HJD93950A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joc pista din lemn cu masinute si accesorii pentru fete sau baieti, 100 piese

Comanda cu incredere