Brand: Palmonix
MXY-7055

Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii

30.00 lei

+
Set Joc Darts cu Tinta Velcro cu Scai, 2 Sageti si 2 Mingi pentru Copii
Set Joc Darts cu Tinta Velcro cu Scai, 2 Sageti si 2 Mingi pentru Copii

Jucaria perfecta care dezvolta coordonarea vizual-motorie. Distanta poate fi crescuta treptat, ceea ce va creste gradul de dificultate al jocului.
SIGURA - nu există muchii ascuțite care ar putea fi periculoase pentru un copii, in cazul unei tinte ratate, nimeni nu va fi rănit. Bilele și săgețile se fixeaza cu usurinta pe tabla de DARTS indiferent de forta cu care este aruncata sageata.

SPECIFICAȚII

- vârstă: 3+
- certificate: CE, EN 71
- Dimensiuni (lungime / lățime): 35,5 / 35,5 cm
- Greutate: 95g

In set:
- tabla DARTS
- 2 sageti
- 2 bile

O jucărie excelentă care ajută copiii să-si dezvolte dexteritatea de la o vârstă fragedă . Darts cu velcro ajuta mult la dezvoltarea corectă a coordonării ochilor și a mainii. Nu există elemente periculoase. Cu Dart pentru copii este imposibil să te plictisești. În set veți găsi o tinta Velcro, două bile și două săgeți .
Avantajul decisiv al Velcro-ului este simplitatea performanței - copiii mici vor putea să se joace fara supravegherea unui adult.
Toate câmpurile de pe tabla, au culori vii si sunt perfect separate, deci nu există nicio problemă în citirea scorului. Numerele sunt mari - copiii le citesc usor chiar si de la o distanta mai mare. Jocul poate fi atârnat oriunde in camera, fie pe perete, usa sau chiar pe mobila.

Producator:PalmonixCod:MXY17-7055

Poti comanda online produsul Set Joc Darts cu Tinta Velcro cu Scai, 2 Sageti si 2 Mingi pentru Copii la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7055 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7055 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joc darts cu tinta velcro cu scai, 2 sageti si 2 mingi pentru copii

Comanda cu incredere