Brand: EcoToys
MSTR-1030

Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm

124.00 lei

+
Set Joc Cub Educational Multifunctional 5-in-1 pentru Copii, Dimensiuni 20x20cm

Set Joc Cub Educational Multifunctional 5-in-1 pentru Copii, Dimensiuni 20x20cmSet educational 5 in 1.
-Constructie solida.
-Elemente mobile.
-Cub din lemn.
-20 x 20 cm.Alegerea ideală poate fi așa-numitul cub educațional - o jucărie foarte practică în care fiecare perete are funcționalități și caracteristici complet diferite. Acest lucru permite o distracție foarte interesantă de care copilul nu se va plictisi repede și va stimula dezvoltarea acestuia.CUB EDUCATIV DIN LEMN 5 in 1.
Fiecare perete are o funcționalitate diferită, în cub există numeroase elemente mobile și butoane care dezvoltă abilitățile manuale ale copilului.Ansamblul este confecționat din lemn, capacul superior detașabil are tije metalice, pe care se pot deplasa margele colorate.PERETE CU SORTARE FORME
Permite să învățarea formelor și dezvoltarea abilităților manuale ale copilului. Include 5 forme diferite colorate.

MONTESSORI
Acest joc poate fi detașat de cub, aplicat deasupra cubului si după terminarea jocului, se poate depozita în mijlocul cubului.LABIRINT
Forma interesantă a elementelor vă permite să vă rotiți ușor sau să deplasați pe liniile fixate în lemn. Îmbunătățește coordonarea vizual-motorie.

De asemenea, cubul poate fii folosit pentru depozitarea jucăriilor.
Odata cu deschiderea capacului, puteți stoca jucării mici în interiorul cubului - toate într-un singur loc și la îndemână, gata de joaca în orice moment.Intregul joc este realizat cu atenție la fiecare detaliu, în culori atragatoare si dimensiuni potrivite pentru copil.Aceasta jucarie este foarte importanta, stimuland simturile motorii ale copilului.
Datorită valorilor sale, dezvoltă în mod eficient:
-dexteritate.
-vedere.
-coordonare.
-activitatea motorie a mâinilor și a degetelor.
-gândirea logică.

SPECIFICAȚII:
-Dimensiuni: 20 x 20 x 20 cm.
-Numar de jocuri: 5.
-Varsta: +12 luni.
-Certificat: CE, EN71, SGS.
-Dimensiuni pachet: 22 x 22 x 22 cm.
Producator:

EcoToysCod:

MSTR4-1030

Poti comanda online produsul Set Joc Cub Educational Multifunctional 5-in-1 pentru Copii, Dimensiuni 20x20cm la pretul de 124lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 124.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 124.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 124.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-1030 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-1030 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joc cub educational multifunctional 5-in-1 pentru copii, dimensiuni 20x20cm

Comanda cu incredere