Brand: EcoToys
MSTR-2047

Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm

67.00 lei

+
Set Joc Cub Educational de Sortare si Recunoastere Forme pentru Copii, Dimensiuni 15x15cm
Set Joc Cub Educational de Sortare si Recunoastere Forme pentru Copii, Dimensiuni 15x15cm

Alegerea ideală poate fi așa-numitul cub educațional - o jucărie foarte practică în care fiecare perete are orificii diferite, iar copii trebuie sa potriveasca formele in aceste orificii. Peretele superior poate fi detasat pentru a accesa centrul cubului.
Jucărie concepută pentru copii de la 12 luni.

Intregul joc este realizat cu atenție la fiecare detaliu, în culori atragatoare si dimensiuni potrivite pentru copil.
Jucăria a fost construită astfel încât să nu conțină margini ascuțite sau elemente periculoase, fapt confirmat de certificarea produsului.
Acesta va servi pentru o perioadă indelungată și va oferi multe ore de distracție și zâmbete.

Aceasta jucarie este foarte importanta, stimuland simturile motorii ale copilului.
Datorită valorilor sale, dezvoltă în mod eficient:
-dexteritate.
-vedere.
-coordonare.
-activitatea motrie a mâinilor și a degetelor.
-gândirea logică.

12 FORME IN DIFERITE CULORI:
Toate elementele pictate sunt sigure pentru copii fiind pictate cu vopsele ecologice.
Nu există muchii ascuțite. Diferite forme și culori.

SPECIFICAȚII:
-Dimensiuni: 15 x 15 x 14.5 cm.
-Varsta: +12 luni.
-Certificat: CE, EN71, SGS.

Producator:EcoToysCod:MSTR4-2047

Poti comanda online produsul Set Joc Cub Educational de Sortare si Recunoastere Forme pentru Copii, Dimensiuni 15x15cm la pretul de 67lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 67.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 67.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 67.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-2047 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-2047 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joc cub educational de sortare si recunoastere forme pentru copii, dimensiuni 15x15cm

Comanda cu incredere