Brand: ATL
APT-AG625

Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge

41.00 lei

Set Joc Catch the Ball cu 2 Manusi Discuri de Prindere + 1 Minge
Set Joc Catch the Ball cu 2 Manusi Discuri de Prindere + 1 Minge

Caracteristicile produsului:

-Produsul este nou, de înaltă calitate.
-Stimulează creativitatea copilului.
-În timpul liber - divertisment și pentru adulți.
-Mulțumită acoperirii discului cu velcro, este mult mai simplu sa prinzi mingea.
-Discurile au o banda reglabilă pe spate, ceea ce ușurează prinderea.
-Catch Ball nu te plictisește niciodată.

Specificații:
-Material: Material moale cu Velcro.
-Diametrul discului: 18,5 cm.
-Diametrul mingii: 6,3 cm.
-Culoare: ca în imagine

În set:
-2 discuri cu Velcro + 1 minge.

Producator:ATLCod:APT11-AG625

Poti comanda online produsul Set Joc Catch the Ball cu 2 Manusi Discuri de Prindere + 1 Minge la pretul de 41lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 41.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 41.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 41.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG625 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG625 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joc catch the ball cu 2 manusi discuri de prindere + 1 minge

Comanda cu incredere