Brand: EcoToys
MSTR-2044

Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii

89.00 lei

+
Set Joc Casuta Educationala Multicolora cu Diverse Forme de Sortare si Recunoastere pentru Copii
Set Joc Casuta Educationala Multicolora cu Diverse Forme de Sortare si Recunoastere pentru Copii

În interesul celor mai mici copii, jucăria este realizată din materiale atent selectate, în
special pentru copii mici (de la 12 luni).

Jucăria a fost construită astfel încât să nu conțină margini ascuțite sau elemente periculoase, fapt confirmat de certificarea produsului.

Aceasta jucarie este foarte importanta, stimuland simturile motorii ale copilului.
Datorită valorilor sale, dezvoltă în mod eficient:
-dexteritate.
-vedere.
-coordonare.
-activitatea motrie a mâinilor și a degetelor.
-gândirea logică.

SOTER
Diferite orificii și forme de lemn potrivite permit dezvoltarea abilităților manuale ale copilului și oferă multa distrație.

ACOPERIȘ DETAȘABIL
Acesta vă va permite să scoateți cu ușurință formele din casuta pentru a începe jocul de la zero.

12 FORME IN DIFERITE CULORI:
Toate elementele pictate sunt sigure pentru copii fiind pictate cu vopsele ecologice.
Nu există muchii ascuțite. Diferite forme și culori.

Producator:EcoToysCod:MSTR4-2044

Poti comanda online produsul Set Joc Casuta Educationala Multicolora cu Diverse Forme de Sortare si Recunoastere pentru Copii la pretul de 89lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 89.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 89.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 89.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-2044 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-2044 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joc casuta educationala multicolora cu diverse forme de sortare si recunoastere pentru copii

Comanda cu incredere