Brand: Palmonix
GKW-PIASEK-ROZ

Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz

57.00 lei

+
Set Joaca Piscina Gonflabila cu Nisip Kinetic si Forme pentru Copii, Nisip Roz
Set Joaca Piscina Gonflabila cu Nisip Kinetic si Forme pentru Copii, Nisip Roz

Distractie fără sfârșit! Acest joc stimulează imaginația și creativitatea copilului.

Nisipul magic este un produs inovator care este un înlocuitor excelent pentru plastelină. Acest nisip nu se usucă, nu se întărește și se poate modela ușor. Nu aveți nevoie de apă pentru a crea castele sau personaje uimitoare, la fel ca la nisipul obișnuit. După terminarea jocului, nisipul revine ușor la forma originală. Nu conține impurități, este ușor de curatat de pe mâini și îmbrăcăminte.

BENEFICII:
-Stimulează abilități creative.
-Declanșează o atitudine expresivă.
-Dezvoltă a€‹a€‹imaginația.
-Favorizează dezvoltarea abilităților manuale.
-Ne invată să fim creativi.

CARACTERISTICI:
-Acesta oferă distracție în condiții de siguranță.
-Puteți il folositi în cameră.
-Plasticitate și vâscozitate ridicată.
-Particulele de nisip se atrag reciproc.
-Nu se întărește și nu se usucă.
-Creeaza impresia de umed.
-Nu conține impurități.
-Nu se lipeste de maini.
-Nu se învecheste.
-Este ușor de curatat de pe mâini și îmbrăcăminte.

Setul include:
-piscina gonflabila care ajuta la mentinerea ordinii in spatiul de joaca.
-2 kg de nisip kinetic in punga etansata.
-un set de 12 forme colorate.

Dimensiuni piscina gonflabila: 56x42 cm.

NOTĂ
a–º Culoarea nisipului și a formelor este aleatorie.
a–º Culorile prezentate trebuie tratate ca ilustrative - ele pot diferi de cele reale, datorită setărilor monitorului și procesului de prelucrare a imaginilor.

Producator:PalmonixCod:GKW2-piasek-roz

Poti comanda online produsul Set Joaca Piscina Gonflabila cu Nisip Kinetic si Forme pentru Copii, Nisip Roz la pretul de 57lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 57.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 57.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 57.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-PIASEK-ROZ nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-PIASEK-ROZ atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set joaca piscina gonflabila cu nisip kinetic si forme pentru copii, nisip roz

Comanda cu incredere