Brand: Camry
ADL-CR 2921

Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator

70.00 lei

+
Set Ingrijire Masina de Tuns Facial si Corporal Camry, Multifunctionala cu 5 Capete, Lama din Otel si Acumulator

Set Ingrijire Masina de Tuns Facial si Corporal Camry, Multifunctionala cu 5 Capete, Lama din Otel si AcumulatorCăutați un produs care vă va permite să aveți grijă de tunsoarea dvs.? Nu aveți timp pentru vizite lungi și costisitoare la coafor sau frizer? Căutați un dispozitiv profesionist care vă va ajuta să vă radeți rapid, să vă scurtați ușor părul sau să vă îngrijiți de barbă? Trimmer-ul de păr 5 în 1 CAMRY CR 2921 este o soluție profesională și economică. Forma ergonomică asigură confortul utilizării, iar combinația de ras, aparat de ras și trimmer asigură funcționalitatea.
De astăzi, tunsoarea dvs. va dura doar câteva momente!Trimmer CAMRY CR 2921 este un dispozitiv ușor de utilizat, care se potrivește perfect în mână și oferă o tunsoare perfectă și rapidă. Designul și funcționalitatea interesante sunt importante, dar nu sunt singurele beneficii ale acestui dispozitiv. Avantajul produsului sunt cele 5 capete interschimbabile Datorită lor, puteți experimenta cu lungimea părului și nu mai aveți nevoie de alte unelte. Datorită mișcărilor simple, vă puteți bucura de o tunsoare confortabilă și elegantă adaptată stilului și sezonului curent. Este, de asemenea, un produs ideal pentru toți bărbații! Puterea maximă a dispozitivului este de până la 48W. Sursa de alimentare fără fir vă permite să folosiți în siguranță un dispozitiv de tuns în diferite situații, inclusiv când călătoriți. Ce înseamnă? Confort! Înainte de utilizare, încărcați bateria conectând cablul de alimentare cu priza.Specificatii:
- 5 capete interschimbabile;
- cap si lame din otel;
- putere maxima 48 WDATE TEHNICE
Alimentare: 220-240 V ~ 50Hz, max: 0.2A
Durata de încărcare: 6 ore
Producator:

CamryCod:

ADL16-CR 2921

Poti comanda online produsul Set Ingrijire Masina de Tuns Facial si Corporal Camry, Multifunctionala cu 5 Capete, Lama din Otel si Acumulator la pretul de 70lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 70.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 70.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 70.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 2921 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 2921 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set ingrijire masina de tuns facial si corporal camry, multifunctionala cu 5 capete, lama din otel si acumulator

Comanda cu incredere