Brand: IsoTrade
MXY-4220

Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati

43.00 lei

+
Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati

Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucatiCaracteristici:
-este folosit pentru aerarea gazonului.
-culoare verde.
-fixarea cu curele reglabile.
-are vârfuri solide cu distanțe și lungimi alese optim.

SPECIFICAȚII:
-Culoare: verde.
-material: plastic + vârfuri metalice.-.
-numărul de vârfuri: 13.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 30x13,2x6cm.
-greutatea pachetului cu ambalaj: 880gSetul include:
-2 bucati sandale aerare gazon.Sandalele aerare gazon se folosesc pentru aerarea confortabilă a zonelor verzi - puneți cate un aerator peste încălțăminte - reglați curelele la dimensiunea încălțămintei și faceți plimbarea prin aerare gazonului.Aerarea - aceasta consta in îngaurirea gazonului pentru aerarea părților subterane ale gazonului si ajută la propagarea rădăcinilor, ajungerea la îngrășăminte, aer și umiditate în cele mai adânci părți ale gazonului. Datorită aerării, rădăcinile gazonului sunt mai puternice, ele cresc adânc, iar peluza însăși este mai în măsură să reziste la condiții dificile, cum ar fi seceta.Fixarea pe pantof cu curele reglabile - aeratorul va fi așezat în picioare indiferent de marimea acestora.


Producator:IsoTradeCod:MXY8-4220

Poti comanda online produsul Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4220 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4220 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set incaltaminte sandale pentru aerare gazon, 2 bucati

Comanda cu incredere