Brand: Palmonix
MXY-5715

Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness

32.00 lei

Set Greutati 2x0,5kg pentru Incheietura Mainii sau Glezne pentru Antrenament, Sport sau Fitness
Set Greutati 2x0,5kg pentru Incheietura Mainii sau Glezne pentru Antrenament, Sport sau Fitness

MATERIAL DURABIL - greutățile sunt fabricate dintr-un material din fibre sintetice, ceea ce înseamnă că sunt durabile și rezistente la deteriorări
FIXARE - fixarea are loc cu ajutorul unei benzi Velcro , care este intercalată de o cataramă.

Benzile pot fi ajustate si atasate la oric parte a membrelor, in functie de antrenament.

SPECIFICAȚII
- tip produs: greutati corporale;
- zona corporala: gleza si mana
- Dimensiuni 1 bucată (lungime / lățime / înălțime): 11 / 54,5 cm
- culoare albastru/negru
- umplutura nisip
- material: fibre sintetice
- greutate de 1 bucată: ~ 0,5 kg
- greutatea setului: ~ 1 kg
ATENTIE!
* greutatea poate varia +/- 5%

Intr-un set

2x greutăți de ~ 0,5 kg

Producator:PalmonixCod:MXY17-5715

Poti comanda online produsul Set Greutati 2x0,5kg pentru Incheietura Mainii sau Glezne pentru Antrenament, Sport sau Fitness la pretul de 32lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 32.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 32.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 32.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5715 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5715 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set greutati 2x0,5kg pentru incheietura mainii sau glezne pentru antrenament, sport sau fitness

Comanda cu incredere