Brand: Palmonix
MXY-7475

Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla

30.00 lei

+
Set Gene False Magnetice cu 3 Magneti, Aspect Natual, Aplicare Simpla
Set Gene False Magnetice cu 3 Magneti, Aspect Natual, Aplicare Simpla

ASPECT NATURAL - genele sunt realizate din fire sintetice de înaltă calitate. Ele sunt dense și adaugă volum genelor naturale
APLICARE RAPIDĂ - aplicarea genelor magnetice nu necesită solutii adezive pentru fixare si nici abiliati cosmetice speciale. Se fixeaza in cateva secunde. De asemenea se pot taia la lungimea dorita.
NU distrug genele naturale - marele avantaj al genelor false cu magnet este că acestea nu dăunează genelor naturale

SPECIFICAȚIE
- tip: sintetic;
- culoare: negru;
- lungime fir : de la 7 la 13 mm;
- lungime geana: 3cm;
- Greutate: 33g.

Genele creeaza un aspect uimitor, un accesoriul pe care il veti iubi. Aplicarea lor durează doar câteva momente, iar efectul este uluitor.
Aderă perfect la genele naturale și nu se deosebesc de ele , dând impresia că sunt dense și reale.

Aplicarea genelor magnetice este foarte simplă . Nu necesită abilități speciale. De asemenea, nu se folosesc adezive care ar putea dauna ochiului. Tot ce trebuie să faceți este să puneți benzile magnetice pe gene, in partea de sus si cea de jos , ceea ce va face ca genele magnetice să se conecteze între ele. Acest lucru oferă un efect uimitor de densitate.Puteți folosi în mod repetat genele artificiale magnetice . Genele sunt depozitate într-o cutiuta pentru pastrarea lor in conditii de igiena.

ATENTIE!
Din motive de igiena, genele magnetice nu se pot returna.

Producator:PalmonixCod:MXY17-7475

Poti comanda online produsul Set Gene False Magnetice cu 3 Magneti, Aspect Natual, Aplicare Simpla la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7475 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7475 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set gene false magnetice cu 3 magneti, aspect natual, aplicare simpla

Comanda cu incredere