Brand: Palmonix
GTL-F18C

Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru

50.00 lei

+
Set Gantere Greutati 2x1,5kg pentru Sport, Exercitii Fitness sau Aerobic, Culoare Verde/Albastru
Set Gantere Greutati 2x1,5kg pentru Sport, Exercitii Fitness sau Aerobic, Culoare Verde/Albastru

Set de gantere de antrenament de 2 x 1,5kg, acoperite cu PVC. Gantere ideale pentru sala de sport, sală de gimnastică sau acasă. Greutățile sunt acoperite cu un material rezistent din PVC pentru a preveni deteriorarea pardoseli, un design modern deosebit.

Caracteristicile produsului:
- material interior: ciment.
- invelis din PVC rezistent și gros.
- lățime mâner: 11cm.
- greutate / 1 gantera: 1,5kg.
- 2 gantere în set.

Producator:PalmonixCod:GTL11-F18C

Poti comanda online produsul Set Gantere Greutati 2x1,5kg pentru Sport, Exercitii Fitness sau Aerobic, Culoare Verde/Albastru la pretul de 50lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 50.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 50.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 50.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-F18C nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-F18C atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Set gantere greutati 2x1,5kg pentru sport, exercitii fitness sau aerobic, culoare verde/albastru

Comanda cu incredere